Puig, sobre l'avançament electoral: "Continue reiterant que no és probable, però que és possible"

El cap del Consell insisteix que "la decisió es prendrà pensant en l'interés dels valencians"
23 febrer 2019 12:41h
Puig ha dit que la decisió és prendrà "en el moment oportú". / GENERALITAT

VALÈNCIA. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha insistit aquest dissabte en el fet que la decisió sobre un hipotètic avançament electoral al País Valencià s'abordarà "en el moment oportú" i tenint en compte l'interés general.

"Continue reiterant que no és probable aquest avançament però que és possible", ha afirmat a preguntes dels periodistes a Alacant sobre la possibilitat que els comicis autonòmics se celebren abans del diumenge 26 de maig.

Puig ha defensat que "hui dia el factor estabilitat és molt més important", si bé ha reconegut que "és obvi que és un debat que està ací" i que ell no pretén sostraure's d'ell.

En qualsevol cas, ha garantit que "la decisió es prendrà pensant en l'interés dels valencians". "El que farem és prendre, finalment, fins que siga el moment oportú, la decisió d'acord a l'interés general", ha recalcat.

Respecte a si prendrà personalment la decisió, el també líder del PSPV-PSOE ha puntualitzat que "en aquests moments és una qüestió que està ací" i que ell la consultarà, "per descomptat, amb totes les persones que considere que hagen de prendre part".

next