El quart pla valencià de lloguer assequible ha beneficiat 400 famílies fins al moment

El pla suposa la reducció en les quotes de l'arrendament dels residents dels habitatges propietat de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl tenint en compte la seua actual situació socioeconòmica
27 desembre 2019 19:25h
L'entitat estudia cada cas i valora la rebaixa del lloguer basant-se en tres aspectes: ingressos de la unitat familiar, nombres de membres que la integren i zona geogràfica de l'habitatge. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA (EFE). El Pla de Lloguer Assequible de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha beneficiat 400 famílies en els darrers sis mesos, tot coincidint amb l'inici de la legislatura. D'aquestes, 155 corresponen a la demarcació d'Alacant; 75, a la de Castelló, i 170, a la de València, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Aquest pla suposa la reducció en les quotes de l'arrendament dels residents dels habitatges propietat de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha) tenint en compte la seua actual situació socioeconòmica.

L'entitat estudia cada cas i valora la rebaixa del lloguer basant-se en tres aspectes: ingressos de la unitat familiar, nombre de membres que la integren i zona geogràfica de l'habitatge.

Gràcies a l'èxit aconseguit en edicions anteriors, la Conselleria d'Habitatge va posar en marxa el mes de juliol passat el quart Pla de Lloguer Assequible, amb una duració d'un any, concretament fins al 30 de juny del 2020.

next