RNE posa a la venda la seua cèntrica redacció de València per 5 milions d'euros

Radiotelevisió Espanyola té els estudis de l'emissora a un pis del carrer de Colom de València 
23 abril 2019 12:23h
La seu de Radio Nacional de España està situada al carrer de Colom de València. / GOOGLE MAPS

VALÈNCIA. La Corporació RTVE manté a la venda 28 immobles en el portal Idealista entre oficines, locals, naus i fins a pisos per més de 20 milions d'euros que serveixen d'estudis de la ràdio i la televisió pública. Un dels principals atractius és un pis dúplex al carrer de Colom de València, actualment seu de l'emissora de RNE a la ciutat, que s'ofereix per 5 milions d'euros, segons ha informat aquest dimarts el portal immobiliari en un comunicat.

L'ens públic intenta des del 2013 vendre els seus actius immobiliaris com a mesura per a pal·liar els efectes de la crisi econòmica, recorda Idealista. La Corporació RTVE es va unir a altres empreses públiques en la seua desinversió immobiliària, tal com han fet els diferents ministeris o actius de Patrimoni Nacional. En un primer moment, va contractar els serveis de la consultora KPMG per a vendre una trentena d'actius en lots. Ara, es venen directament els immobles en Idealista de forma individualitzada.

Després de més d'un lustre de vendes, en l'actualitat compta amb 28 immobles repartits per tot l'Estat, entre els quals destaca un dúplex prop de l'Ajuntament València que s'ofereix per 5 milions d'euros i que actualment serveix principalment com a seu de RNE.

next