Rafael Torres substitueix Cipriano Cortés al capdavant de Confecomerç

La patronal valenciana del comerç ha ratificat en l'assemblea constituent els seus estatuts
5 març 2019 20:05h
Cirpriano Cortés (esquerra) i Rafael Torres (dreta), en imatge d'arxiu. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Confecomerç CV ha celebrat aquesta vesprada la seua Assemblea Constituent, en la qual han sigut designats els membres que formaran part dels òrgans de govern, Junta Directiva i Comité Executiu. Rafael Torres ha sigut elegit president, després que Cipriano Cortés haja anunciat en la reunió que ha decidit deixar la màxima representació per motius personals, ja que, segons ha explicat, no pot atendre amb dedicació plena l'execució del projecte que va iniciar. D'aquesta manera, cedeix la responsabilitat, després d'haver aconseguit amb èxit donar el primer impuls a l'organització.

L'acte ha comptat amb la presència de la secretària autonòmica d'Economia, Blanca Marín; el director general de Comerç i Consum, Natxo Costa; el president de la CEV, Salvador Navarro, i els vicepresidents de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana.

L'Assemblea Constituent de Confecomerç CV és el punt d'arrencada de la gran patronal del comerç valenciana, que conjumina 175 organitzacions –associacions i federacions territorials i sectorials– integrant en el seu si a la major representació del comerç de l'autonomia. En aquest sentit, des de l'organització destaquen que la patronal impulsada per CECOVAL i COVACO ha permés obtindre la màxima representativitat amb 8 de cada 10 pimes, micropimes i autònoms valencians associats, per la qual cosa s'erigeix com l'organització referent del País Valencià, que vetla per la defensa dels interessos dels empresaris del comerç.

En la reunió s'han ratificat els estatuts, que reflecteixen principis essencials, com ara la transparència, i en els quals es recullen criteris prioritaris per a l'organització autonòmica, com ara la "vertebració, proporcionalitat de representació de les tres províncies en els òrgans de govern, de manera que una de les finalitats fonamentals per a la Confederació és erigir-se com la veu de tots i cadascun dels comerços de la Comunitat Valenciana".

next