Recuperat un clarinet robat a l'Escola de Música de Dénia quan el revenien en una web

L'instrument, valorat en 1.500 euros, estava a la venda en una pàgina de compra i venda d'articles de segona mà i es localitzava a Navarra 
19 agost 2019 10:29h
Els agents de la Policia Nacional de Dénia van recuperar el clarinet i li'l van lliurar al seu legítim propietari. / POLICIA NACIONAL

VALÈNCIA. La Policia Nacional ha recuperat un clarinet valorat en 1.500 euros que havia sigut robat d'una de les aules de l'Escola de Música de la localitat de Dénia (la Marina Alta) i que pretenien revendre en una web de segona mà, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia. 

Els fets van tindre lloc el passat 12 de juny. El propietari va deixar l'instrument en una de les aules de l'Escola de Música de la localitat de Dénia i, quan va tornar, el clarinet ja no estava allí. 

El perjudicat va interposar una denúncia en les dependències de la Policia Nacional d'aquesta localitat. Els agents van verificar a través de les càmeres de l'escola que un home accedia a l'aula on es trobava l'instrument i eixia d'allí amb ell. 

Poc després, el músic es va adonar que el clarinet es venia en un portal web de compra i venda d'articles de segona mà per un valor inferior al seu preu original i amb localització a Navarra. 

Els agents van determinar que el venedor l'havia comprat al presumpte autor del robatori per un preu molt inferior al real. Els investigadors van aconseguir identificar la persona que realment havia furtat l'instrument, de nacionalitat búlgara, i van comprovar que actualment es troba fora del territori espanyol, al seu país d'origen. Els investigadors estan realitzant les gestions per a la seua localització.

Finalment, els agents de la Policia Nacional de Dénia van recuperar el clarinet i li'l van lliurar al seu legítim propietari. 

next