Redovà decreta tres dies de dol oficial per la mort d'un veí arrossegat per la pluja

El consistori també ha demanat col·laboració i voluntaris per a les tasques de neteja, ajuda en l'alberg i atenció a persones
14 setembre 2019 10:52h
Els 'boines verdes', actuant aquest divendres a la vesprada a Benferri. / EFE

VALÈNCIA. L'Ajuntament de Redovà (el Baix Segura) ha decretat tres dies de dol oficial per la mort d'un veí que va ser arrossegat per la pluja el cadàver del qual va ser trobat aquest divendres en una zona entre Oriola i Benferri.

El consistori ha emés un comunicat en el qual lamenta la defunció del veí i mostra el condol als familiars d'aquest home de 59 anys.

Així mateix, des del consistori han suspés tots els actes festius que s'estaven preparant fins a un altre avís.

L'Ajuntament també ha demanat col·laboració i voluntaris per a les tasques de neteja, ajuda en l'alberg i atenció a persones. Així, s'ha demanat que la gent que vulga ajudar s'acoste a la Prefectura de la Policia Local.

A més, es posarà en marxa una recollida d'objectes afectats. Per a això, s'ha demanat als veïns que els traguen a les cantonades dels carrers i que no els dipositen als contenidors.

La cinquena víctima mortal que deixa la DANA

Fonts de la Guàrdia Civil van confirmar a EFE la troballa del cos poc després de les huit de la vesprada d'aquest divendres. Un helicòpter va haver de traure el càdaver de l'aigua, ja que la zona estava inundada per les pluges, que han desbordat el riu Segura. El veí de Redovà acabava d'aparcar el seu cotxe i, en intentar travessar el carrer, va ser arrossegat per una avinguda d'aigua.

Es tracta de la primera víctima mortal al País Valencià provocada per aquest episodi de gota freda i de la cinquena a tot l'estat espanyol

next