Renfe ofereix 26.000 places addicionals en Alta Velocitat i Llarga Distància amb origen i destinació València en Falles

Els trens, que estaran reforçats amb el doble de la seua capacitat habitual, uniran el cap i casal amb Barcelona, Madrid i Andalusia 
6 març 2019 13:33h
L'oferta global de places ascendeix a 150.000 en trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància. / ADIF

VALÈNCIA. Renfe ofereix 26.000 places addicionals en trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància amb origen i destinació València durant la setmana fallera, en una operació posada en marxa amb la finalitat de reforçar l'oferta per a fer front a l'elevada demanda, segons ha informat la companyia en un comunicat.

El dispositiu especial es concreta en 90 trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància que seran reforçats amb el doble de la seua capacitat habitual en les relacions que uneixen València amb Madrid, Barcelona i Andalusia, la qual cosa suposa entre 600 i 718 places per cada tren per a atendre l'increment de mobilitat.

L'oferta global de places ascendeix a 150.000 en trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància. Renfe ofereix 70 serveis diaris d'Alta Velocitat (AVE i Alvia i Intercity) i Llarga Distància (Euromed i Talgo), 35 per sentit, que permeten viatjar des de i fins a València.

Els reforços s'estenen fins al pròxim 20 de març. Segons estimacions basades en les dades que llança la venda anticipada de bitllets, les dates en què s'espera major afluència de viatgers són els dies 15, 16 i 17 de març.

next