Renfe oferirà els partits de futbol als passatgers de l'AVE

Els aficionats que viatgen en trens amb wifi podran veure els partits de Lliga, Champions i Europa League a bord
1 agost 2019 11:59h
La companyia ferroviària preveu sumar aquesta oferta de continguts a l'AVE 'low cost'. / RENFE

VALÈNCIA. Renfe oferirà als viatgers dels seus trens AVE amb connexió a Internet tots els partits de futbol de les diferents competicions, la Lliga, la Champions i l'Europa League, a través de l'aplicació de continguts en línia que té en aliança amb Telefónica, segons va anunciar la companyia ferroviària.

Els AVE que ja tenen wifi a bord són els que uneixen Madrid amb Barcelona, Sevilla, Màlaga, València, Alacant i Granada, i els transversals que enllacen Barcelona amb Sevilla, Màlaga i Granada, i València-Sevilla-Màlaga.

La companyia ferroviària preveu sumar, a més, aquesta oferta de continguts a l'AVE low cost, en el qual actualment treballa amb la finalitat de posar-lo en servei coincidint amb la Setmana Santa del 2020.

Acord amb La Lliga

Renfe ha aconseguit, a més, un acord amb La Lliga pel qual els aficionats al futbol tindran un enllaç per a comprar bitllets de tren al costat del calendari de partits de futbol que apareix en la pàgina web d'aquesta institució.

En virtut del pacte, l'operadora serà transport oficial de la competició per a aquesta pròxima temporada i, a més, llançarà promocions comercials amb viatges adaptats als desplaçaments de les diferents aficions.

next