Renfe programa huit trens especials i duplica la capacitat dels de mitjana distància i Rodalia per al FIB

L'oferta conjunta supera les 6.000 places addicionals
18 juliol 2019 11:05h
La companyia posa a la disposició dels viatgers 37 trens diaris, 22 de Rodalia i 15 de mitjana distància.

CASTELLÓ DE LA PLANA. Renfe programa huit trens especials i duplica la capacitat en trens de mitjana distància i Rodalia amb motiu de la celebració del Festival Internacional de Música de Benicàssim (FIB).

La companyia posa a la disposició dels viatgers 37 trens diaris, 22 de Rodalia i 15 de mitjana distància. Durant el festival hi haurà trens especials i altres trens circularan amb l'oferta de places duplicada, segons ha informat Renfe en un comunicat.

Des d'aquest dimecres, 17 de juliol, i fins al pròxim 23 de juliol diversos trens regulars de mitjana distància duplicaran la seua capacitat. Renfe ha programat la circulació des de València i Barcelona de quatre trens especials, dos per sentit, durant els dies 22 i 23.

Així mateix, 22 trens de Rodalia procedents de València i de Vinaròs connectaran les poblacions de la línia 6 amb Benicàssim, de manera que s'ofereix la possibilitat als viatgers d'assistir al festival. La companyia ha programat quatre trens especials de Rodalia durant els dies 20 i 21 de juliol, i durant tot el cap de setmana alguns trens circularan duplicant la seua capacitat.

L'oferta conjunta supera les 6.000 places addicionals. El Festival Internacional de Música de Benicàssim va començar la seua marxa el 1995, per la qual cosa enguany arriba a la seua edició número 25.

next