Renfe programa trens nocturns de Rodalia des d'Elx i Sant Vicent del Raspeig per a anar a les Fogueres

El TRAM d'Alacant preveu oferir fins a 1,6 milions de places durant les festes
20 juny 2019 13:20h
TRAM d'Alacant ha obert un nou 'punt del client' a l'estació d'Estels on es poden realitzar consultes sobre horaris, tarifes, itineraris o qüestions relacionades amb el servei de transport. / ZARATEMAN

ALACANT. Renfe ha programat una oferta especial de trens nocturns de Rodalia que circularan amb origen i destinació Alacant (des d'Elx, Línia C-1, i des de Sant Vicent Centre, línia C-3). La companyia ha establit aquest servei extraordinari per a la nit i matinada del 22 al 23 juny, i durant la matinada del 24 al 25 de juny –Nit de la Cremà– amb l'objectiu de facilitar l'assistència a les Fogueres de Sant Joan.

Les principals actuacions se centren en la posada en circulació de trens de Rodalia entre Elx i Alacant durant les 24 hores del dia, han assenyalat des de la companyia ferroviària. Renfe posarà a disposició una oferta extra superior a 5.000 places, afegides a l'oferta habitual. El temps mitjà de viatge del trajecte és de vora 22 minuts entre les estacions d'Elx i Alacant.

Pel que fa a la línia C-3, Renfe ha programat una oferta extra de 5.600 places que s'afegeixen a l'oferta habitual. El temps mitjà del viatge és de vora 10 minuts entre les estacions de Sant Vicent Centre i Alacant.

Serveis especials del TRAM

També el TRAM d'Alacant ha previst des d'aquest dijous fins al 24 de juny una sèrie de serveis especials que, units als habituals que presta la resta de l'any, amplien la capacitat i oferta de la xarxa tramviària d'Alacant fins a arribar a 1,6 milions de places.

En concret, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ofereix en Fogueres 1.644.158 de places. Des d'aquest dijous i fins al dia 24, tots els tramvies circularan en doble composició, de manera que es duplicarà el nombre de places oferides, ha subratllat la companyia.

FGV ha programat aquests dies 657 serveis especials, a més dels ordinaris que realitza habitualment (que suposen 1.745 en el còmput de les cinc jornades citades), la qual cosa significa 2.402 tren-TRAM i tramvies des del dia 20 fins a la Cremà del dia 24 i la matinada del dia 25. Dins del dispositiu especial de Fogueres hi haurà tramvies durant tota la nit, fins que es reinicie el servei regular del matí.

A més, TRAM d'Alacant ha obert un nou 'punt del client' a l'estació d'Estels on es poden realitzar consultes sobre horaris, tarifes, itineraris o qüestions relacionades amb el servei de transport. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 8.00h a 15.00h.

next