Renfe programa trens nocturns de Rodalia des del 15 de març fins a la matinada del 20 de març

La campanya especial dissenyada per l'operadora ferroviària suposa la circulació de 2.533 combois durant la setmana fallera
11 març 2019 12:46h
La companyia ha programat 193 trens especials nocturns que s'afegeixen a l'oferta habitual de Rodalia. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. Renfe programa la circulació de trens de Rodalia durant les 24 hores des de la nit del dia 15 de març fins a la matinada del dia 20 per a cinc línies del nucli de València. Dins de la campanya especial dissenyada per la companyia, circularan un total de 2.544 trens de Rodalia durant la setmana fallera.

La companyia ha programat 193 trens especials nocturns que s'afegeixen a l'oferta habitual de Rodalia. A més dels trens especials, tant diürns com nocturns, l'oferta habitual es veurà duplicada pel fet que la majoria dels serveis de Rodalia circularan en doble composició. La programació del servei registrarà, com a mitjana, la circulació d'un tren cada 30 minuts per línia i coincidint amb els principals actes fallers n'hi haurà un cada 15 minuts, detalla l'entitat a través d'un comunicat.

Des de Renfe afirmen que "els trens de Rodalia s'han convertit en destacats protagonistes a l'hora d'accedir al centre de València durant les festes falleres". La seua capacitat per a facilitar una connexió ràpida i còmoda fins al centre de la capital constitueix una alternativa al transport mitjançant l'automòbil particular. En períodes de Falles els desplaçaments des de les diferents poblacions perifèriques s'incrementen fins a un 60%.

next