Reobertes les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal després de comprovar l'estat "òptim" de l'aigua

La zona es va tancar al bany aquest passat divendres després del control rutinari que va efectuar la Conselleria de Medi Ambient
15 juny 2019 10:37h

VALÈNCIA. L'Ajuntament de València ha procedit aquest dissabte, 15 de juny, a autoritzar el bany a les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal després dels resultats satisfactoris de les anàlisis realitzades pels serveis tècnics del consistori.

"Aquestes anàlisis de l'aigua demostren que el seu estat torna a ser òptim després de les proves realitzades per l'Ajuntament, a través dels quals s'ha procedit a l'obertura al bany a les platges del Cabanyal i de la Malva-rosa", ha informat el consistori a través d'un comunicat.

"El nostre compromís és el d'oferir unes platges excel·lents i una qualitat de l'aigua molt bona", ha explicat la regidora en funcions de Platges, Pilar Soriano.

L'Ajuntament va restringir el bany aquest passat divendres en les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal com a mesura temporal i per precaució davant d'una anàlisi rutinària feta per la Conselleria de Medi Ambient que va donar uns resultats no òptims de l'aigua.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next