Representants del Perelló i dels pobles afectats pel pla de la CV-500 entreguen les primeres mil al·legacions al projecte

El pla per a eliminar la coneguda com l'Autopista del Saler està en suspens per falta d'acord amb els afectats
2 desembre 2019 19:01h
Els representants dels pobles afectats pel projecte han preparat 6.000 al·legacions. / MARENYER

VALÈNCIA (EP). Els regidors de l'Ajuntament del Perelló Natividad Aguado i Óscar Torrado, junt amb representants de comerços i hostaleria, associacions de veïns d'altres poblacions afectades com el Perellonet, la Devesa i el Palmar, han entregat aquest dilluns a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat la primera tanda d'al·legacions contra el projecte de reconversió de la CV-500 i el Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (Pativel), amb la intenció de suspendre'ls "definitivament".

Segons han informat en un comunicat, els representants han acudit a l'administració per a presentar la primera tanda d'al·legacions, en total unes 6.000, recollides els últims mesos, contra el projecte. Una vegada allí, expliquen que ha sigut "impossible" presentar-les totes pel fet que el procediment obliga que siguen únicament nou en cada torn.

Així, des de les 10.30 fins a les 14.00 hores se n'han aconseguit presentar finalment unes 1.000. Per aquest motiu, les entitats han anunciat la seua intenció d'acudir totes les setmanes fins a completar el lliurament "no sols de les 6.000 de la primera tanda, sinó de totes les que es continuen rebent a l'Ajuntament del Perelló fins al 7 de gener".

Tot i això, la Generalitat va explicar la setmana passada que el projecte per a eliminar l'autovia CV-500, coneguda com l'Autopista del Saler, quedarà en suspens davant la falta de consens per part del veïnat i els ajuntaments de la zona afectada, segons ha anunciat aquest dimecres el conseller de Política Territorial, Arcadi España.

next