Rescats a Nules i a la platja de la Malva-rosa de València a causa del temporal de pluja i vent

La Policia, la Creu Roja i els bombers estan realitzant intervencions a tot el territori relacionades amb les inclemències meteorològiques 
11 setembre 2019 18:23h
La Policia Local i la Creu Roja han rescatat aquest dimecres un home a la platja de la Malva-rosa de València que presentava símptomes d'hipotèrmia. / EFE

VALÈNCIA. La Policia Local i la Creu Roja han rescatat aquest dimecres un home a la platja de la Malva-rosa de València que presentava símptomes d'hipotèrmia.

Segons informa la Policia Local, agents de la unitat del Marítim han col·laborat amb el personal de la Creu Roja en el rescat d'aquesta persona de 46 anys.

De moment es desconeixen les circumstàncies en què s'ha produït aquest incident d'emergència, que té lloc enmig de l'episodi de gota freda que està deixant tempestes intermitents a la ciutat i una baixada considerable de les temperatures.

El temporal de pluja i vent també ha obligat els bombers a intervindre en el rescat d'una dona que s'havia quedat atrapada per l'aigua en un pas a nivell a Nules (la Plana Baixa) dins del seu vehicle.

Segons han explicat fonts del Consorci Provincial de Bombers a EFE, en total s'han realitzat set actuacions a la demarcació de Castelló relacionades amb la pluja. Destaca, però, el rescat d'aquesta conductora.

Fonts de l'Ajuntament de Nules han indicat que eixe ha sigut l'únic incident remarcable a la localitat, que ha arribat a registrar 10,6 litres d'aigua per metre quadrat en deu minuts.

A més, un vehicle del Consorci Provincial de Bombers ha quedat avariat quan acudia al rescat d'aquesta dona atrapada a causa de la gran acumulació d'aigua. 

next