El PP guanya les eleccions municipals a la Granja de la Costera

La junta electoral va anul·lar els comicis a petició del PP perquè un dels vocals de l'única mesa electoral del poble era candidat del PSOE
17 novembre 2019 20:34h
En els comicis anteriors el PP va ser el partit guanyador. / EFE

VALÈNCIA. El PP ha guanyat les eleccions municipals a la Granja de la Costera, celebrades aquest diumenge, 17 de novembre. Els comicis han tingut lloc amb total normalitat en aquesta la localitat de 297 habitants, els quals han votat sis vegades en sis mesos.

José Miguel Marín, el candidat popular, s'ha imposat als socialistes per 17 vots de diferència. El recompte, que ha acabat al voltant de les 20.40 de la vesprada, ha resolt que els populars guanyen els comicis amb 120 vots enfront dels 103 dels socialistes. La diferència en favor Marín ha augmentat respecte a les eleccions del 26 de maig, quan va guanyar per només un vot.

La Junta Electoral Central va anul·lar les eleccions del maig a la Granja de la Costera –que inicialment van donar la victòria al PP per un vot i després al PSOE, en acceptar-se dos vots nuls– i va ordenar la celebració d'uns nous comicis després que el PP els impugnara perquè un dels vocals de l'única mesa del municipi era candidat del PSOE.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next