La reunió entre Puig i Montero es posposa perquè la ministra acudirà a la negociació amb Podem

La cita ha sigut substituïda per una visita del conseller d'Hisenda, Vicent Soler, a la secretària d'Estat encarregada de l'àrea, Inés Bardón, a l'espera que hi haja una nova data
9 setembre 2019 20:15h
La reunió entre Puig i Montero s'anava a produir aquest dimarts. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La reunió entre el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, dedicada a buscar solucions que permeten desbloquejar els pagaments a compte de les autonomies per part de l'Estat, que en el cas valencià arriben a 730 milions d'euros, ha quedat posposada. 

Així ho ha informat la Generalitat en una circular en què explica que la ministra, com a part de l'equip negociador del PSOE amb Unides Podem de cara a la formació de govern, haurà d'acudir demà a la reunió que els socialistes mantindran amb la formació de Pablo Iglesias.

La reunió entre tots dos partits ha sigut programada a les 11.00 hores, l'hora en què Puig pensava reunir-se amb la ministra a Madrid. La cita ha quedat posposada sense que la Generalitat haja anunciat quina serà la nova data i per ara serà substituïda per una visita del conseller d'Hisenda, Vicent Soler, a la secretària d'estat d'Hisenda, Inés Bardón. 

next