Ribó confia que la majoria "social progressista" de València li permeta encapçalar el govern de la Nau

El candidat a l'Alcaldia presenta Compromís com "l'única formació política capaç d'assegurar governs de progrés"
29 abril 2019 14:10h
Ribó critica "l'efecte d'arrossegament" dels partits estatals. / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. "Vull expressar la meua satisfacció perquè Compromís és la primera força a la ciutat de València, fins i tot en l'àmbit de les eleccions autonòmiques." Així s'ha manifestat aquest dilluns l'alcalde de València i candidat de Compromís ha reeditar el seu mandat, Joan Ribó, després de conéixer els resultats de les eleccions autonòmiques d'aquest diumenge. 

Ribó ha expressat que enfront dels pactes de les "dretes radicalitzades, o els pactes que somien alguns entre PSOE i Ciutadans, la majoria social progressista de la nostra ciutat opta per la possible reedició del govern de la Nau, encapçalada per Compromís". 

En eixe sentit, ha assenyalat que, al seu parer, "la ciutadania sap que Compromís és l'única formació política a València capaç d'assegurar governs de progrés". Així mateix, ha destaca que "mentre estiga la meua mà", ell farà "possible un govern de progrés a València", perquè l'aliança entre les forces progressistes és la seua "única opció".

A continuació, el candidat de Compromís ha indicat que a València ciutat, "malgrat aquest efecte d'arrossegament que han tingut les grans marques dels partits polítics d'àmbit estatal", la coalició valencianista "demostra tindre molta força". "Hem demostrat que guanyem el pols del lideratge a la nostra ciutat a qualsevol de les altres forces polítiques" i "som la força més votada en més de districtes de la ciutat", ha ressaltat Ribó. 

Resultats a les Corts

Pel que fa a les eleccions a les Corts Valencians, Ribó ha expressat que l'avançament electoral ha donat "un bon resultat per a les forces de progrés". Així mateix, ha dit que en el parlament valencià "el partit majoritari [el PSPV] no té una altra opció que reeditar el pacte amb Compromís". "Compromís, de nou, és el garant de les polítiques socials i de progrés per a la nostra comunitat", ha conclòs.

next