Ribó mostra "decepció" per la repetició electoral i demana a "les persones progressistes" que voten

L'alcalde de València indica que "sempre hi ha un màxim responsable" i recalca la importància de comptar amb un govern espanyol per a desencallar qüestions clau per a la ciutat
18 setembre 2019 12:45h
L'alcalde de València considera que s'ha desaprofitat una oportunitat. Imatge d'arxiu / EFE

VALÈNCIA. L'alcalde de València, Joan Ribó, ha expressat la seua "profunda decepció", si no "enuig", i ha demanat a "totes les persones progressistes" que vagen a votar perquè és "imprescindible" mantindre unes posicions d'esquerres. 

Ribó ha assegurat que tothom té responsabilitat sobre la investidura fallida i la convocatòria de noves eleccions generals, però "sempre hi ha un màxim responsable".

"Si Ximo Puig no haguera aconseguit un acord en la Generalitat, seria el màxim responsable; si Joan Ribó no haguera aconseguit un acord a l'Ajuntament, seria el màxim responsable", ha manifestat sobre la situació política, cosa que apunta directament a la responsabilitat de Pedro Sánchez sobre la repetició electoral.

Per a l'alcalde de València, s'ha desaprofitat una oportunitat, i ha recordat la necessitat de tindre govern a l'Estat per a desencallar qüestions clau per a la ciutat, com són el deute de la Marina i les infraestructures ferroviàries, que segueixen a l'espera de decisions que no es poden prendre "sense un govern estable".

Per la seua banda, la vicealcaldessa Sandra Gómez, del PSPV, ha manifestat que la repetició de les eleccions és una "mala notícia". Ara bé, ha apuntat directament al "bloqueig que estan practicant els partits" per a la investidura de Pedro Sánchez com a responsable de la situació política actual. 

La regidora d'Urbanisme, a més, ha criticat una falta de "conciliació i diàleg" per part d'altres partits, alhora que ha indicat que les urnes ja van donar com a resultat una "clara majoria progressista". 

next