Ribó no creu que l'Ajuntament autoritze les paelles en la Punta perquè els informes "no són positius"

La Unió de la Punta va presentar una denúncia en què demanava la paralització de les Paelles Universitàries
11 abril 2019 11:50h
El festival ha venut ja més de 20.000 entrades. / IMATGE D'ARXIU

VALÈNCIA. L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assenyalat que té "poques esperances" que l'Ajuntament de la ciutat permeta la celebració del Festival Paelles Universitàries 2019, previst per a aquest divendres, en la Punta perquè els informes del consistori "no són positius". "No puc dir si s'autoritzarà o no, però no sóc massa optimista respecte al fet que l'Ajuntament l'autoritze", ha ressaltat.

Així s'ha pronunciat el primer edil de la ciutat en ser preguntat per l'opinió dels veïns del barri que aquest dimecres, a través de l'associació La Unió de la Punta, van presentar una denúncia en el jutjat d'instrucció número 13 en la qual demanaven la paralització "urgent" de les paelles perquè creuen que amb una afluència d'unes 25.000 persones s'impedirà l'accés i mobilitat dels veïns de la pedania en un espai "sensible, d'horta protegida, en la qual resideix molta gent anciana que viu sola".

En aquest sentit, Ribó ha destacat que el consistori "no ha autoritzat un esdeveniment allí", sinó que està estudiant-ho. "Atés que Montcada (València) va decidir no autoritzar-lo, ens trobem amb el fet que hi havia venudes més de 20.000 entrades i volíem veure si era possible", ha apuntat.

No obstant això, el primer edil ha sostingut que "en aquest moment" té "poques esperances que es puga autoritzar", ja que els informes de l'Ajuntament, dels quals té "coneixement no definitiu, no són positius respecte a aquesta autorització".

"En aquest moment no puc dir si s'autoritzarà o no, però no sóc massa optimista respecte al fet que l'Ajuntament l'autoritze", ha ressaltat Ribó, que ha afegit que la decisió es coneixerà durant aquest dijous, ja que els informes encara no estan acabats. Malgrat tot, ha comentat que la informació que té "no és massa positiva, ni per la part urbanística ni per altres temes des del punt de vista d'activitats".

next