Ribó planteja rehabilitar l'Estació d'Autobusos per a dotar-la de major "qualitat de servei i seguretat"

El candidat de Compromís a la reelecció en l'Alcaldia denuncia la "degradació" de la instal·lació i es compromet a reivindicar les obres davant la Generalitat 
14 maig 2019 12:51h
Joan Ribó defensa que els veïns de Campanar "mereixen les mateixes condicions de qualitat, seguretat i comoditat de què gaudeixen altres ciutats com Madrid, Barcelona, Sevilla i Saragossa". / COMPROMÍS

VALÈNCIA. L'alcalde de València i candidat de Compromís a revalidar l'Alcaldia, Joan Ribó, ha reivindicat aquest dimarts una Estació d'Autobusos "rehabilitada i dignificada que s'ajuste als paràmetres de qualitat del servei, seguretat, comoditat i estètica que mereix la tercera ciutat més gran de l'Estat".

Així ho ha indicat durant la seua visita al barri de Campanar, on ha denunciat la "degradació" a la qual s'han vist sotmeses les instal·lacions de l'única estació d'autobusos amb què compta València, segons ha informat Compromís en un comunicat.

"Campanar és un dels barris paradigmàtics de l'abandó sistemàtic a què els diversos governs del PP van sotmetre els barris perifèrics de València. Lamentablement, durant els últims quatre anys, la Conselleria tampoc ha revertit aquesta situació en el cas de l'Estació d'Autobusos, per la qual cosa des de Compromís assumirem el lideratge d'una exigència que comparteix tota la ciutadania: volem l'estació que mereixem i no pararem fins a aconseguir-la", ha explicat.

Segons Compromís, Ribó s'ha posicionat al costat del veïnat del barri i s'ha mostrat partidari de dotar l'entorn d'equipaments públics i de serveis de qualitat tant pel que fa a l'Estació d'Autobusos com a l'entorn, on se situen els edificis de l'antic Hospital La Fe.

"Els veïns i les veïnes de Campanar i la resta de persones usuàries d'aquesta estació no són ciutadans i ciutadanes de segona. Mereixen les mateixes condicions de qualitat, seguretat i comoditat de què gaudeixen els veïns i les veïnes d'altres ciutats com Madrid, Barcelona, Sevilla i Saragossa", ha afirmat.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next