Ribó vota amb la confiança de renovar el lideratge del govern de la Nau

El candidat de Compromís a l'Alcaldia de València recorda que, malgrat les celebracions pel triomf en la Copa del Rei, aquest diumenge és "molt important" la participació en les eleccions
26 maig 2019 13:44h
Ribó ha votat tard aquest diumenge perquè va arribar a les quatre de la matinada de Sevilla, on anit el València va guanyar la Copa del Rei. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. L'alcalde de València en funcions i candidat de Compromís a la reelecció, Joan Ribó, ha recordat la importància de participar en els comicis que se celebren aquest diumenge, als quals acudeix amb la confiança de "renovar el lideratge d'una coalició però amb millors resultats".

Ribó, qui ha fet aquestes declaracions després d'exercir el seu dret a vot al Centre de Formació Rodrigo Giorgeta de València, ha indicat que encara que no està acostumat a votar tan tard, aquesta vegada "ha sigut una excepció" perquè han arribat a les quatre de la matinada de Sevilla, on anit el València va guanyar la Copa del Rei. 

Segons ha explicat als periodistes, ha arribat a la ciutat "amb una gran satisfacció" i també amb nervis, que encara no li han passat. Així, s'ha mostrat "molt content d'haver portat simbòlicament" i d'haver acompanyat el club valencianista "a portar la copa a la ciutat en el seu centenari", cosa que, a parer seu, és "un tema magnífic" i del qual estan "tots molt contents".

No obstant això, ha destacat que malgrat que els valencians estiguen celebrant el triomf del València, aquest diumenge han de recordar "que hui hi ha votacions i que és molt important la participació de totes les persones".

Millorar els resultats

"Acudim des de Compromís després de fer una campanya que ens ha resultat, pensem, molt satisfactòria, molt positiva", ha afirmat Ribó. I ha afegit: "Acudim amb la confiança de renovar el lideratge d'una coalició com ha sigut en la passada legislatura però amb millors resultats; ho vull dir amb molta claredat".

Finalment, ha indicat que amb el resultat electoral està "bastant tranquil". "Evidentment unes eleccions són unes eleccions i ho decideixen els valencians, però no et puc dir més".

next