Rivera "estaria encantat" que la fallera major del 2018, Rocío Gil, entrara en les llistes valencianes de Ciutadans

El president de la formació taronja visita València acompanyat de Toni Cantó, Fernando Giner i Rocío Gil, entre d'altres
18 març 2019 13:05h
Rivera ha visitat aquest dilluns València amb motiu de les festes de Falles. / EFE

VALÈNCIA. "Estaria encantat que Rocío [Gil] formara part del nostre equip a València, a la Comunitat Valenciana i a Espanya". Així s'ha manifestat aquest dilluns el president de Ciudadanos i candidat d'aquesta formació a la Presidència del govern espanyol, Albert Rivera, sobre la possibilitat que Rocío Gil, Fallera Major de València el 2018, es presentara en algunes de les llistes de la formació taronja. 

De fet, Rivera s'ha expressat així en la capital del Túria, que ha visitat aquest dilluns amb motiu de les festes de Falles. Rivera ha recorregut la falla de la Plaça del Pilar junt amb Rocío Gil; el cap de llista de Ciutadans per a la generalitat, Toni Cantó; el candidat de la formació a l'Alcaldia de València, Fernando Giner, i altres membres del seu partit. 

"Rocío [Gil], sense dubte, és una de les persones més estimades ací, en València", ha indicat el president de Ciudadanos, qui ha destacat que "tant de bo Rocío donara el pas" d'incloure's en una de les llistes de la formació. "En l'últim any va ser fallera major i tinc l'honor de comptar amb ella en Ciutadans", ha continuat Rivera, qui ha dit d'ella que és "una persona que representa els valors d'aquesta ciutat i d'aquestes festes i també una bona jurista, una persona jove però ben preparada".

next