Rivera promet als valencians acabar el Corredor Mediterrani i un nou finançament si el fan president

El president de Ciudadanos proposa un projecte de finançament en què tots sàpiguen els ingressos i costos de cada autonomia
18 març 2019 14:20h
Rivera ha visitat aquest dilluns la falla de la plaça del Pilar de València. / EFE

VALÈNCIA. El president de Ciudadanos i candidat d'aquesta formació a la Presidència del govern espanyol, Albert Rivera, s'ha compromés aquest dilluns a portar endavant un nou projecte de finançament autonòmic "just i transparent" i en què tots sàpiguen els ingressos i costos de cada autonomia, així com a fer realitat el Corredor Mediterrani.

En una visita a la falla de la plaça del Pilar de València, segon premi en la categoria d'Especial, Rivera ha recordat que "ni el PP –li ho vam demanar en l'acord d'investidura– ni el PSOE de Sánchez han volgut abordar un assumpte que porta cinc anys empantanats", ha assenyalat Rivera, qui ha recordat que s'ha compromés a acabar el corredor Mediterrani si tenen "mandat de govern"; "un corredor necessari per a tota Espanya". 

"Tant en infraestructures com en finançament autonòmic la Comunitat Valenciana ha de donar passos com altres comunitats que necessiten pagar els serveis públics i necessiten infraestructures de primer nivell", ha conclòs Rivera en la seua intervenció des de la plaça del Pilar. 

En el projecte que ha plantejat Rivera, es coneixeran els ingressos i costos de cada autonomia, i aquestes participaran en un fons comú per a la sanitat, l'educació, la dependència i la justícia, segons ha dit als mitjans de comunicació. A més, el president de Ciudadanos ha assistit a la mascletà d'aquest dilluns al balcó de l'Ajuntament de València, després d'haver visitat també la falla de la Plaça de la Mercè.

next