Rosa Albert, candidata d'EUPV a l'Alcaldia de València

Les primàries, en les quals ha participat un 23,7% del cens, van concloure diumenge amb la votació presencial
4 febrer 2019 17:11h
Rosa Albert, Tito Alapont i José Soler encapçalen la llista d'EUPV a l'Alcaldia de València. / EUPV 

VALÈNCIA. Rosa Albert serà la candidata d'Esquerra Unida del País Valencià a l'Alcaldia de València després d'obtindre un 97,4% dels suports en el procés de primàries que la formació ha celebrat aquest cap de setmana a la capital, que ha comptat amb una participació del 23,7% del cens. 

Com a resultat d'aquesta votació, la llista unitària proposada en l'Assemblea de l'organització del passat 28 de gener ha sigut ratificada per un 89,7% dels vots, ha indicat EUPV en un comunicat.

Per tant, la llista d'EUPV a l'Ajuntament estarà encapçalada per Rosa Albert, que a més ha obtingut un suport del 97,4% en la votació de la candidatura a l'Alcaldia. A la coordinadora d'Esquerra Unida a la ciutat li segueixen en la llista Tito Alapont, José Soler, Pau Garcia i María José Francisco en els cinc primers llocs.

Com a resultat d'aquest procés de votació que es va iniciar el dimecres 30 de gener i va finalitzar aquest diumenge 3 de febrer amb la votació presencial, la militància i simpatitzants d'EUPV a la ciutat han donat suport majoritàriament a una llista que està formada per estudiants; pensionistes; treballadores; representants dels moviments socials, veïnals i sindicals; representants del moviment feminista i del món de la cultura, i que representa a la pluralitat d'Esquerra Unida a València.

Tal com ha destacat Rosa Albert: "Aquesta és la candidatura de l'esquerra transformadora que defensa les propostes reals de canvi; la remunicipalizació dels serveis públics; el desenvolupament de polítiques socials efectives; una participació ciutadana que done realment veu als veïns i veïnes, i un urbanisme que no romanga supeditat als interessos privats i especulatius".

"Com sempre hem fet a Esquerra Unida, és el moment de continuar lluitant i mobilitzant-nos en defensa de les polítiques nítidament d'esquerres, en defensa de la classe treballadora i per una vertadera transformació social", ha manifestat.

Finalment, Rosa Albert ha recordat que EUPV València continua ara amb l'elaboració del Programa Electoral que, com ha remarcat, és "sens dubte el procés més important de cara a les Eleccions Municipals de maig".

A l'elaboració d'aquest programa "estan cridats no solament la militància i simpatitzants d'Esquerra Unida, sinó tots els moviments socials, veïnals i sindicals de la ciutat".

next