Rubén Alfaro, reelegit president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

El també alcalde d'Elda ha assegurat que situarà en l'agenda "les necessitats dels nostres ajuntaments, que són, en definitiva, les necessitats dels nostres veïns i veïnes"
4 octubre 2019 18:07h
"Hem sigut un vehicle fonamental per a establir i garantir la democràcia al nostre país", ha assenyalat el president de la FVMP. Imatge d'arxiu. / EFE. MORELL 

VALÈNCIA (EFE). El socialista Rubén Alfaro, alcalde d'Elda, ha sigut reelegit aquest divendres com a president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) durant l'assemblea celebrada a Fira València.

Alfaro ha recordat els objectius pels quals continuarà treballant en aquesta nova etapa perquè "si hi ha una missió que hem d'aconseguir en el si de les corporacions municipals, és la de disposar d'instruments moderns i flexibles per a respondre als reptes als quals s'enfronten els nostres veïns i veïnes en aquest món globalitzat".

Els alcaldes dels municipis del País Valencià han participat en aquesta reunió, en la qual ha sigut aprovat per unanimitat l'informe de gestió dels quatre anteriors anys, 2015-2019, per la qual cosa el nou president ha qualificat aquesta candidatura com a "unitària, de consens i on tots estem representats".

Rubén Alfaro ha assegurat que situarà en l'agenda "les necessitats dels nostres ajuntaments, que són, en definitiva, les necessitats dels nostres veïns i veïnes", i ha posat en valor el paper que exerceixen els ajuntaments en la societat.

"Hem sigut un vehicle fonamental per a establir i garantir la democràcia al nostre país", ha assenyalat el president de la FVMP, qui ha acabat dient que "la ciutadania ha descobert la potència de la democràcia al si dels ajuntaments".

next