La Ruta Estellés a Burjassot trenca barreres i serà accessible en llengua de signes

S'incorporen codis QR per a accedir lliurement a vídeos que repassen la literatura i la vida del poeta
25 març 2019 17:30h
Els vídeos han sigut realitzats per FESORD CV en col·laboració amb Aviva Burjassot. / VICTORIA AZORÍN

VALÈNCIA. La Ruta Estellés, la ruta literària en la localitat de Burjassot (l'Horta Nord) en homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés, cerca trencar les barreres de les persones amb dificultats auditives i serà accessible en llengua de signes.

El municipi acollirà aquest dimecres la presentació de la Ruta Estellés més accessible, en la qual participaran Vicent i Isabel Anyó Andrés, nets del poeta, i la intèrpret municipal Érika Agulló, ha explicat el consistori en un comunicat. 

A partir d'ara, la Ruta Estellés serà accessible en llengua de signes per les persones sordes gràcies als vídeos realitzats per la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD CV) en col·laboració amb Aviva Burjassot, l'Oficina de Promoció del Valencià.

Les persones que participen en l'activitat podran acudir amb els seus telèfons intel·ligents per a llegir els codis QR de la ruta i accedir lliurement als vídeos que repassen la literatura i la vida del poeta de la localitat. Aquesta activitat servirà com a clausura del 25é aniversari de la seua defunció.

next