Ryanair anuncia 11 noves rutes des dels aeroports valencians

L'aerolínia 'low-cost' ofereix vols a 15 euros fins al dia 29 de març
27 març 2019 17:35h
Els clients d'Alacant i València ja poden reservar les seues vacances fins a març del 2020. / IMATGE D'ARXIU

VALÈNCIA. Ryanair ha anunciat aquest dimecres set noves rutes des de l'aeroport d'Alacant i quatre més des de València per al seu calendari d'hivern 2019. Les d'Alacant-Elx són Berlín (Alemanya), Cork (Irlanda), Haugesund (Noruega), Londres, Marsella (França), Porto (Portugal) i Toulouse (França), mentre que les de Manises són Kíev (Ucraïna), Menorca, Nantes i també Toulouse (França).

Amb els nous enllaços oferirà un total de 54 rutes des de l'aeroport alacantí i 46 més des del valencià, amb el que preveu transportar el 2019 a 4,9 i 3,2 milions de passatgers, respectivament, avança l'aerolinia low-cost en un comunicat. La programació d'Alacant inclou set noves connexions: Berlín Tegel (tres vols setmanals), Cork (dos), la ciutat noruega de Haugesund (dos), Londres Southend (cinc), Marsella (dos), Porto (dos) i Toulouse (també dos).

Alhora, el calendari d'hivern per a Alacant-Elx estableix més freqüències de la companyia en les connexions amb Edimburg (Escòcia), Göteborg (Suècia), Leeds Bradford, Liverpool, Manchester (el Regne Unit) i Poznan (Polònia). Ryanair preveu transportar així a més de 4,9 milions de passatgers a l'any en l'aeroport d'Alacant, fins a un 14% més, amb 3.680 llocs de treball a l'any.

Per part seua, les quatre noves rutes des de l'aeroport de València són Kíev, Menorca, Nantes i Toulouse, totes amb dos vols a la setmana. Això permetrà transportar 3,2 milions de passatgers anuals a la ciutat, on la firma preveu créixer un 6% el 2019 i generar 2.400 llocs de treball.

Els clients d'Alacant i València ja poden reservar les seues vacances fins a març del 2020, amb tarifes "fins i tot més econòmiques" i les últimes millores del programa d'atenció al client.

Vols des de 15 euros

Per a celebrar-lo, Ryanair ha llançat una oferta de seients en tota la seua xarxa europea, disponibles des de 14,99 euros, per a viatjar entre març i maig. Aquesta promoció estarà disponible fins a la mitjanit d'aquest divendres, 29 de març, en la pàgina web de l'aerolínia.

next