Ryanair confirma que també tancarà la base de Girona

La companyia irlandesa de baix cost anuncia un ERO que afectarà els 512 empleats que té als aeroports espanyols
23 agost 2019 17:26h
La companyia Ryanair compta amb 512 treballadors sumant els empleats de les bases de Girona, Tenerife, Lanzarote i Gran Canària. / ACN

VALÈNCIA. La companyia de baix cost Ryanair marxarà finalment de l'Aeroport de Girona el pròxim 8 de gener. Així ho ha anunciat la companyia a través d'un comunicat intern als treballadors. Segons els sindicats, la decisió podria deixar sense feina 164 treballadors –entre tripulants de cabina i pilots– amb base a Viloví d'Onyar.

En el seu escrit, la responsable de recursos humans de la companyia irlandesa, Lisa McCormach, assegura que Ryanair farà "tot el possible per minimitzar la pèrdua de llocs de treball". En aquest sentit, la companyia explica que en els pròxims quinze dies s'obrirà una comissió negociadora amb els sindicats per afrontar el procés d'acomiadaments.

Amb Girona, també tancaran les bases de Tenerife, Lanzarote i Gran Canària. El nombre total de treballadors afectats podria ascendir fins als 512 empleats.

De fet, en el pròxim mes de setembre els sindicats han convocat 10 dies de vaga en protesta per les retallades i tancament de bases confirmades ja per la companyia irlandesa.

next