Ryanair estrena una tarifa de 199 euros anuals per a volar gratis i tindre preferència en l'embarcament

L'aerolínia es compromet a reemborsar la diferència més 5 euros al compte 'My Ryanair' si els clients troben tarifes més barates que les seues en un termini de tres hores
14 febrer 2019 19:21h
Una altra novetat que ha presentat l'aerolínia és el nou avió Max, més sostenible i amb més espai per a les cames. Imatge d'arxiu.

BARCELONA. La companyia Ryanair s'ha compromés a tramitar les reclamacions en un màxim de 10 dies, donar atenció als viatgers les 24 hores del dia i mantindre una taxa de puntualitat del 90% cada mes, tot i que sense comptar els retards causats pel control de tràfic aeri. En cas que no s'assolisca, oferirà un 5% de descompte en les tarifes aèries el mes següent. 

Una altra novetat que ha presentat l'aerolínia és el nou avió Max, més sostenible i amb més espai per a les cames, segons Ryanair, i una tarifa anual de 199 euros per a volar amb seients gratuïts i tindre preferència en l'embarcament, entre d'altres.

D'altra banda, la companyia també s'ha compromés a reemborsar la diferència més 5 euros al compte 'My Ryanair' si els clients troben tarifes més barates en un termini de tres hores.

next