Salvador Sobral, Jorge Drexler i Silvio Rodríguez encapçalen la tercera edició de 'Rock, pop..., al Palau'

L'accent valencià del cartell el posen Tórtel, Novembre Elèctric+Tardor i Júlia i Clara Andrés
30 març 2019 11:45h
El 22 de juny actuarà Salvador Sobral. Imatge d'arxiu. / SALVADOR DOBRAL 

VALÈNCIA. La tercera edició del cicle 'Rock, pop..., al Palau' reuneix un cartell en què figuren les primeres confirmacions d'actuacions de grups i figures internacionals, estatals i valencianes com ara Vintage Trouble, Jorge Drexler, Salvador Sobral, Silvia Pérez Cruz o Silvio Rodríguez amb l'Orquestra Nacional de Cuba.

Segons ha informat el Palau en un comunicat, el cartell el completen artistes com Ivan Ferreiro, Juan Perro, Los Secretos, Depedro, Ute Lemper i els valencians Tórtel, Novembre Elèctric+Tardor i Júlia i Clara Andrés. El cicle té previst, a més, rebre més confirmacions de noves actuacions que complementaran les actualment ja tancades.

Un cartell que per a la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, "és molt potent, variat i està programat especialment perquè la ciutadania puga vindre a gaudir de l'estil que més li agrade". A més, la regidora ha destacat de les actuacions "les visites de Jorge Drexler, el gran guanyador en 2018 dels Grammys Llatins; Salvador Sobral, que va meravellar l'any passat en el nostre Festival de Jazz; Juan Perro; els grans grups valencians, i dues visites molt especials: la de Silvia Pérez Cruz i la del gran Silvio Rodríguez".

Per part seua, el director del Palau, Vicent Ros, ha afegit que aquesta edició presenta, a més, "propostes molt diferents, des de l'homenatge a Marlen Dietrich de Ute Lemper, la nostàlgia de Los Secretos i Iván Ferreiro amb el seu homenatge a Golpes Bajos fins a l'espectacular grup internacional Vintage Trouble que tancarà el cicle Emergents al Palau".

D'aquesta manera, Iván Ferreiro visitarà la Sala Iturbi el 6 d'abril per a presentar Cena Recalentada, el seu homenatge particular a Golpes Bajos. El 16 de maig pujarà al mateix escenari l'Orquestra Nacional de Cuba, que compleix el seu 60é aniversari, amb la col·laboració de Silvio Rodríguez. El 25 de maig serà el torn de la temperamental cantant alemanya Ute Lemper.

Ja al juny, el 22, actuarà Salvador Sobral i l'endemà, el 23, Vintage Trouble, la inusual banda californiana de rock-soul posarà el seu directe enèrgic i espectacular en l'escenari. El 29 del mateix mes visitarà el Palau Los Secretos, la mítica formació dels anys 80. El 19 d'octubre arribarà la cantant Silvia Pérez Cruz i el 26 del mateix mes cantarà l'artista transfronterer Depedro.

El 16 de novembre tornarà al Palau Juan Perro, el projecte de Santiago Auserón, i el 21 de desembre, Jorge Drexler, guanyador de tres Grammys Llatins en les categories Cançó de l'any i Enregistrament de l'any pel seu tema 'Telefonía' i Millor àlbum cantautor pel seu àlbum Salvavidas de hielo.

Artistes valencians

La música d'artistes valencians estarà present a la Sala Rodrigo el 22 de maig amb un potent concert de Novembre Elèctric+Tardor; el 13 de juny, amb el projecte musical de Júlia i Clara Andrés, i el 27 de juny amb Tórtel, que és el projecte de cançons de Jorge Pérez.

next