Sancionats amb 59 partits l'entrenador i els jugadors de l'equip cadet de l'Alginet per amenaçar un àrbitre

El responsable tècnic de l'equip ha sigut sancionat amb 10 partits per amenaçar el col·legiat del partit dient-li: "Et rebentaré, fill de puta" 
16 maig 2019 17:23h
La Policia Local d'Alginet i la Guàrdia Civil es van personar al camp de l'Ermita, on s'havia disputat el partit, i van acompanyar l'àrbitre al seu vehicle.

VALÈNCIA. Alguns jugadors i el cos tècnic d'un equip de categoria cadet de la demarcació de València, la UD Alginet, van ser sancionats amb 59 partits de suspensió, entre tots, pels incidents que van protagonitzar a la conclusió de la trobada que els va enfrontar a l'Històrics València el passat 4 de maig.

Una vegada finalitzat el partit, integrants de l'Alginet van envoltar l'àrbitre del partit després d'haver rebut un gol en l'últim minut que significava l'empat a tres, segons va informar el periòdic Esportbase.

Fonts federatives van confirmar a EFE els fets i van informar que el recurs contra les sancions imposades ha sigut desestimat i que l'equip sancionat compta amb set jugadors per a poder afrontar el partit d'aquesta setmana; si només disposara de sis, no podria disputar-lo.

L'àrbitre del partit va reflectir en l'acta que fins a onze jugadors el van increpar i es van adreçar a ell amb la frase:"Eres molt dolent, fill de puta, t'haurien de partir la cara" com a principal insult, i que un d'ells li va posar una traveta. A més, l'entrenador de l'Alginet es va adreçar a l'àrbitre amb la frase: "Et rebentaré, fill de puta", durant uns incidents que van obligar el col·legiat a telefonar personalment a les forces d'ordre públic per a poder garantir la seua seguretat.

La Policia Local d'Alginet i la Guàrdia Civil es van personar al camp de l'Ermita, on s'havia disputat el partit, i van acompanyar l'àrbitre al seu vehicle.

Després d'aquests fets, el Comité de Competició va imposar un total de 59 partits de sanció repartits entre diversos dels jugadors i part del seu cos tècnic, encara que la sanció més dura va ser per a l'entrenador de l'equip, Fernando García, que estarà deu partits allunyat de les banquetes.

La sanció al tècnic se li imposa "per espentar i amenaçar l'àrbitre del partit" i "per insultar l'àrbitre en diverses ocasions". En el cas dels futbolistes sancionats, un total d'onze, els càstigs oscil·len entre els huit partits a un jugador que va dur a terme actes similars al seu tècnic i els quatre o cinc que han correspost a la majoria dels altres implicats.

next