Sandra Gómez encoratja els socialistes a "evitar que tornen la dreta i l'extrema dreta" a l'Ajuntament de València

La candidata socialista a l'alcaldia acusa Català i Giner de "voler donar les claus del consistori a la dreta masclista, racista i homòfoba"
10 maig 2019 00:06h
Sandra Gómez alerta que el 26 de maig els valencians trien entre dos models de societat: "La democràtica i el fanatisme". / PSPV-VALÈNCIA

VALÈNCIA. La candidata del PSPV a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, junt amb el conseller d'Hisenda en funcions, Vicent Soler, la diputada a les Corts Ana Noguera i la secretària general dels socialistes a la demarcació de València, Mercedes Caballero, ha donat el tret d'eixida a la campanya de les eleccions municipals al seu barri, el Cabanyal. Gómez ha arengat els votants a repetir els resultats obtinguts pel partit en les passades eleccions del 28 d'abril.

Gómez ha dedicat l'acte d'inici de campanya a l'exministre socialista Alfredo Pérez Rubalcaba que es troba en estat "molt greu" després que el passat dimecres sofrira un ictus. L'acte dels socialistes ha consistit en un sopar de cabasset a la plaça dels Àngels amb què prometien "sorprendre els assistents", ja que la posada en escena ha estat "molt vinculada a la cultura i les tradicions del Marítim".

La candidata a l'Alcaldia ha tingut també paraules d'agraïment als votants que en les passades eleccions autonòmiques i generals "votaren per a frenar l'extrema dreta". Sandra Gómez ha assegurat que els resultats del passat 28 d'abril seran un "avanç" del que els socialistes esperen que passe el 26 de maig.

Sandra Gómez ha demanat "ser nosaltres mateixos" perquè la genuïnitat "té més valor en política", ha emfatitzat, mentre ha recordat que el Cabanyal "va mobilitzar tota la ciutat per a frenar l'ona d'especulació i destrucció i va aconseguir salvar la seua identitat".

"Està molt bé posar València en el mapa, però, el primer és posar els barris i les persones que viuen en ells al mapa de la nostra ciutat. Les oportunitats no poden dependre del codi postal en què nasquem. Això és aire fresc per a València", ha reblat.

Gómez ha recordat que fa quatre anys que "ens vam mobilitzar per a expulsar la corrupció" i, el proper 26 de maig, els socialistes "evitarem que tornen la dreta i l'extrema dreta". "Triem entre dos models de societat, la democràcia i el fanatisme. Entre la València inclusiva i la València excloent".

"Tenim a les portes de l'Ajuntament eixa dreta classista i rància junt amb la dreta masclista, racista i homòfoba. Tant la candidata del PP com el de Cs volen obrir-los la porta. I no només això, volen donar-los les claus de la ciutat", ha emfatitzat.

Abans, l'acte l'ha obert la diputada Ana Noguera, qui ha reivindicat les qualitats dels socialistes. "L'esquerra existirà sempre que hi haja desigualtats i injustícies socials. Som una esquerra que sap sumar i dialogar, lluny de sectarismes".

next