Gómez promet visitar tots els barris cada setmana per a conéixer de "primera mà els problemes dels veïns"

La candidata del PSPV es compromet amb els veïns de Torrefiel a obrir una escoleta infantil al barri
16 maig 2019 19:37h
Sandra Gómez es compromet amb els veïns a ser "l'alcaldessa dels barris". / Europa Press

VALÈNCIA. La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha expressat el seu "desig i el seu compromís" de ser l'"alcaldessa dels barris", per la qual cosa s'ha compromés a estar una vegada a la setmana en cadascun d'ells per a "poder conéixer de primera mà i abordar els vertaders problemes i necessitats dels veïns i veïnes".

"Em compromet amb tots els barris d'aquesta ciutat a ser l'alcaldessa dels barris de València", ha afirmat i ha afegit que estarà present cada setmana "en dependències municipals de cadascun dels barris valencians per a poder atendre personalment les persones que visquen en ells", segons ha informat el PSPV en un comunicat.

Per a Gómez, és necessari estar present als barris no solament durant aquests dies de campanya, sinó durant tota la legislatura. Així ho ha manifestat durant la seua visita al barri de Torrefiel, on ha recordat la seua promesa d'obrir una escoleta municipal perquè les famílies treballadores tinguen garantida una plaça pública per als seus fills.

"No crec en la política dels despatxos, que només treballa de portes cap a dintre, jo vull representar tota la ciutat, i no hi ha millor manera de fer-ho que a peu de carrer, al costat de les famílies treballadores i de les seues inquietuds", assegura la candidata socialista.

next