Sandra Gómez tanca campanya demanant el vot dels barris perquè "guanye València"

Ximo Puig reclama aprofitar l'oportunitat "d'alinear tots els governs" sota un color socialista "per a poder tancar el cercle en les municipals i les europees"
24 maig 2019 22:22h
Gómez lamenta que la "resta de partits" hagen fet una campanya "contra" els socialistes. / PSPV

VALÈNCIA. Acompanyada pel president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, i per la vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, la candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha demanat el vot dels barris perquè "guanye València".

Així s'ha pronunciat Gómez en l'acte de tancament de campanya electoral per a les eleccions municipals d'aquest diumenge, 26 de maig, celebrat al pavelló de la Petxina. "Guanyarem València", ha dit la candidata a l'Alcaldia, qui ha lamentat que "la resta de partits s'han centrat en el PSOE, oblidant que la major amenaça d'aquestes eleccions és que hi ha un partit excloent que ens vol governar".

"Només s'han preocupat d'atacar-nos", ha afegit. En canvi, els socialistes "ens hem preocupat que guanye València". Al seu parer, si els socialistes s'emporten l'Alcaldia "suposarà que guanyen els nostres barris i pobles, les famílies treballadores, les persones aturades, les persones majors, els joves, les famílies que no poden pagar un lloguer, les famílies amb fills", ha emfatitzat.

Gómez ha assegurat que si governa, l'Ajuntament "teixirà aliances" i "farem de Pedro Sánchez i Ximo Puig els millors aliats". La candidata socialista ha conclòs l'acte de campanya anunciant que si arriba a l'Alcaldia, posarà el nom de Carmen Alborch al passeig entre l'IVAM i el Jardí Botànic.

"Seguir avant o tornar enrere"

"L'única alcaldessa que genera un consens majoritari és Sandra perquè té una mirada plural i diversa", ha dit Ximo Puig. El cap del Consell en funcions ha indicat que diumenge els votants trien "si seguim endavant o tornem enrere" i retrocedir la mirada és "és mirar enrere amb un PP desmantellat perquè els seus deu regidors estaven imputats".

Puig ha defensat "una ciutat diversa, plural, que parla castellà i valencià, una ciutat a la qual li ha anat molt bé amb els governs socialistes". El líder dels socialistes valencians també ha demanat aprofitar l'avinentesa "d'alinear tots els governs" amb color socialista "per a poder tancar el cercle".

next