Sanitat confirma un brot de tos ferina a Requena

Set persones d'entre 10 i 44 anys han sigut diagnosticades fins al moment
5 juny 2019 17:36h
El brot es va detectar el 27 de maig i des d'aquell moment s'han dut a terme recomanacions de tractament i aïllament dels casos i una identificació dels contactes per a revisar l'estat vacunal. / PIXABAY

VALÈNCIA. La Conselleria de Sanitat ha confirmat un brot de tos ferina a Requena. De moment hi ha afectades set persones amb edats entre els 10 i els 44 anys, encara que cap d'elles ha requerit hospitalització.

Segons han informat fonts del departament que dirigeix Ana Barceló, el brot es va detectar el 27 de maig i es va començar a aplicar un protocol de vigilància d'aquesta malaltia. Així, des d'aquell moment s'han dut a terme recomanacions de tractament i aïllament dels casos i una identificació dels contactes per a revisar l'estat vacunal, especialment els d'alt risc.

També es va remetre a la direcció dels centres escolars una circular informativa, sobre la tos ferina i la seua prevenció, adreçada als pares perquè revisen l'estat vacunal dels xiquets. En cas de ser contacte d'alt risc, es va remetre al metge o pediatra.

next