Sanitat descarta un altre dels possibles casos de listeriosi

Dos pacients sospitosos d'estar infectats per listeria romanen pendents de les proves realitzades en dos hospitals valencians
9 setembre 2019 13:33h
La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha descartat un nou cas que s'investigava com a possible cas de listeriosi. / DLV

VALÈNCIA. La Conselleria de Sanitat ha descartat un dels tres possibles casos de listeriosi que es troben sota investigació en donar negatiu. Actualment hi ha dos casos que romanen en investigació: un és el d'un pacient tractat a un hospital de la demarcació de València i l'altre és un cas que s'investiga en un centre sanitari de la d'Alacant, segons han informat fonts de la Conselleria.

Fins ara quedaven tres casos valencians per confirmar si estaven contagiats pel bacteri 'Listeria monocytogenes'. Des que va activar-se la primera alerta sanitària, els centres de salut valencians han investigat cinc possibles casos, que han resultat tots negatius. El passat 2 de setembre es va descartar un dels casos, de manera que en van quedar en estudi tres, dels quals aquest dilluns, 9 de setembre, s'ha descartat un més.

D'aquesta manera, s'actualitza la informació de l'últim comunicat sobre la situació dels casos en investigació per simptomatologia compatible amb listeriosi després de comunicar als seus centres de salut que han consumit carn entatxonada a Andalusia i d'advertir que no coneixen l'origen i la marca del producte.

next