Santi Millán, José Corbacho i Javi Sancho estrenen a València un espectacle d'humor per a reivindicar el Corredor Mediterrani

Els humoristes representaran els monòlegs a València, Castelló de la Plana, Granada, Cartagena i Barcelona
30 abril 2019 20:18h
'Es de risa, el Show del Corredor Mediterráneo' s'estrena aquest cap de setmana a València. / ES DE RISA

VALÈNCIA. Els humoristes Santi Millán, José Corbacho i Javi Sancho estrenaran aquest divendres, 10 de maig, Es de risa, el Show del Corredor Mediterráneo, un espectacle de monòlegs que té com a objectiu informar sobre la infraestructura ferroviària i sol·licitar la seua culminació.

Després de la seua estrena a València, l'obra recorrerà algunes de les principals ciutats del futur traçat del Corredor Mediterrani per a representar l'espectacle. A Castelló de la Plana actuaran l'11 de maig a l'Auditori i Palau de Congressos; a Cartagena estaran el 24 de maig, al Nuevo Teatro Circo; a Barcelona s'estrenarà el 7 de juny al Teatre Victoria, i a Granada, el 15 de juny al Palau de Congressos, ha informat l'Associació Valenciana d'Empresaris en un comunicat.

Millán, Corbacho i Sancho comptaran en totes les actuacions amb una quarta col·laboradora de cada territori: Maria Juan, a València i Castelló de la Plana; Raquel Sastre, a Cartagena; Eva Soriano, a Barcelona, i Martita de Graná, a Granada.

Les entrades són gratuïtes, previ registre en la web. Una vegada realitzat el registre, es podran recollir en les taquilles del Palau de les Arts a València i de l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló de la Plana fins a completar aforament.

Es de risa, el Show del Corredor Mediterráneo és una iniciativa de l'Associació Valenciana d'Empresaris, que continua amb la seua campanya per a reivindicar el Corredor Mediterrani que va començar el 2016 amb el llançament d'un canal de comunicació dedicat a informar puntualment sobre la situació de les obres.

next