Sergi Campillo i Sandra Gómez, vicealcaldes de València i portaveus del govern municipal

L'estructura de govern de l'Ajuntament de València es divideix en nou àrees: cinc per a Compromís i quatre per al PSPV
12 juliol 2019 17:12h
Sandra Gómez i Sergi Campillo seran els nous vicealcaldes del govern de València. / DLV

VALÈNCIA. Les dues vicealcaldies anunciades pel nou govern encapçalat per Joan Ribó a la ciutat de València estaran ocupades per la socialista Sandra Gómez  –qui anava a ocupar-la previsiblement– i per Sergi Campillo, per part de Compromís. Ambdós seran portaveus del govern municipal.

Així mateix, l'estructura de govern estarà conformada per nou àrees, cinc per a Compromís i quatre per al PSPV. Sergi Campillo, a més de convertir-se en el nou vicealcalde de la coalició valencianista ocuparà Ecologia Urbana, Emergència Climàtica i Transició Energètic. A més, Compromís també comptarà amb l'àrea de Gestió de Recursos, encapçalada per Luisa Notario. Així mateix, l'àrea de Benestar i Drets Socials estarà coordinada per Isabel Lozano. Educació, Cultura i Esports tindrà a Pere Fuset al capdavant. Finalment, Compromís continua al càrrec de Mobilitat Sostenible amb el regidor Giuseppe Grezzi, que també portarà Espai Públic.

En el cas del PSPV, la vicealcaldesa Sandra Gómez ocuparà Desenvolupament i Renovació Urbana i Habitatge. El també socialista Aarón Cano serà el regidor de Protecció Ciutadana. La tercera àrea ocupada pels socialistes serà Sectors Econòmics i Ocupació, però aquesta vegada ocupada per Pilar Bernabé, Finalment, Participació, Drets i Innovació Democràtica estarà encapçalada per Ramon Vilar. 

next