Sergi Pérez Serrano serà el nou gerent de l'IVAM

El nomenament de Pérez va ser ratificat pel Consell Rector de l'IVAM, celebrat el passat 4 de juliol, a proposta de Vicent Marzà
31 juliol 2019 11:20h
Sergi Pérez va ser prèviament gerent del Consorci de Residus. / IMATGE D'ARXIU

VALÈNCIA. Sergi Pérez Serrano ha sigut nomenat nou gerent de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), segons la resolució signada pel director de la institució, José Miguel García Cortés, que publica aquest dimecres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

El nomenament de Pérez va ser ratificat pel Consell Rector de l'IVAM, celebrat el passat 4 de juliol, a proposta de la presidència –que ostenta el conseller de Cultura, Vicent Marzà–, i el contracte es va formalitzar set dies més tard.

El ple de les Corts va aprovar per unanimitat, el 24 de gener del 2018, la llei de l'IVAM, que després de 30 anys des de la creació del museu –el 1986– cerca dotar-lo de major transparència en la gestió i autonomia artística, donar-li major eficàcia i implicar en la seua organització els sectors vinculats a la cultura.

En aquesta llei es preveu que la direcció gerent de l'IVAM, que portarà la gestió ordinària, serà nomenada i cessada per decret del Consell i se seleccionarà per concurs públic, segons els principis de mèrit i capacitat i els criteris d'idoneïtat, amb procediments que garantisquen la publicitat i concurrència tenint en compte el Codi de Bones Pràctiques en la cultura valenciana.

next