El servei gratuït d'ambulàncies i vehicles adaptats per a votar el 26M ja es pot sol·licitar

Voluntaris de la Creu Roja recolliran les persones que ho hagen demanat al seu centre hospitalari, residència o domicili; les traslladaran al col·legi electoral, i les retornaran al lloc d'origen
13 maig 2019 17:30h
En el dispositiu està previst que intervinguen totes les assemblees locals de Creu Roja per a poder donar la màxima cobertura a aquest operatiu. / CRUZ ROJA

VALÈNCIA. La Delegació del govern espanyol i la Creu Roja ofereixen un servei de transport per a les eleccions municipals i europees del diumenge 26 de maig amb l'objectiu de facilitar el dret a vot a les persones que ho necessiten.

El servei es pot sol·licitar des d'aquest dilluns fins al dijous 23 de maig a les 14.00 hores al centre operatiu autonòmic de la Creu Roja o a través del centre hospitalari corresponent en cas d'estar ingressat, segons detalla la Delegació en un comunicat.

Aquest servei, totalment gratuït, està adreçat a la ciutadania que necessite aquest transport per motius d'edat, malaltia o per estar impedits. El telèfon per a sol·licitar el servei és el 965224793, en horari de 10.00 hores a 14.00 hores, o mitjançat el correu eleccionescv@cruzroja.es.

Durant tota la jornada electoral del 26M, entre les 9.00 hores i les 20.00 hores, els voluntaris de la Creu Roja recolliran les persones que hagen sol·licitat el servei al seu centre hospitalari, residència o domicili; les traslladaran al seu col·legi electoral, i les retornaran al seu lloc d'origen.

En el dispositiu està previst que intervinguen totes les assemblees locals de Creu Roja per a poder donar la màxima cobertura a aquest operatiu.

next