Els serveis mínims de la vaga dels guardes a les Columbretes permetran seguir visitant-les durant les hores de màxima afluència

Els treballadors mantindran la seua labor de dilluns a diumenge entre les 10.30h i les 16.06h
2 agost 2019 18:02h
Els treballadors de l'empresa pública Tragsa a les illes Columbretes realitzaran serveis mínims durant la vaga indefinida que han convocat a partir d'aquest dissabte. Imatge d'arxiu. / CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT

CASTELLÓ DE LA PLANA. Els treballadors de l'empresa pública Tragsa a les illes Columbretes realitzaran serveis mínims durant la vaga indefinida que han convocat a partir d'aquest dissabte. Amb l'objectiu de garantir el servei als visitants en els horaris de màxima afluència, els treballadors del Grup Tragsa mantindran la seua labor de dilluns a diumenge entre les 10.30h i les 16.06h, ha informat l'empresa en un comunicat.

Com a conseqüència de la vaga indefinida convocada pels treballadors del Grup Tragsa adscrits a la Reserva Marina de les Columbretes, el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha decretat uns serveis mínims que seran aplicables a partir del pròxim dissabte 3 d'agost.

Així, continuaran amb la seua habitual activitat d'operativitat de la protecció referent a informar els usuaris i visitants de les reserves marines.

next