Seus, hotels i espais a l'aire lliure: els partits valencians preparen la nit electoral del 28-A

La nit de diumenge es viurà una cita electoral que unirà per primera vegada les eleccions autonòmiques i les generals
24 abril 2019 19:30h
El Mercat de Tapineria, la plaça d'Amèrica, la plaça del Pilar, l'Hotel Sorolla i La Morada són els llocs escollits pels principals partits valencians per al seguiment electoral.  

VALÈNCIA. Els principals partits del País Valencià han triat diferents escenaris per a concentrar-se aquest diumenge i seguir el desenvolupament del recompte de les eleccions generals i autonòmiques, els quals abasten des de les seues seus fins a hotels i inclús un mercat creatiu.

Els socialistes valencians, que habitualment es reunien les nits electorals en la seua anterior seu del carrer Blanqueries, han optat en aquesta ocasió per fer-ho en el Mercat de Tapineria, un espai amb dues places per als vianants envoltades de locals, situat en ple centre de València.

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana té previst seguir el desenvolupament de la nit electoral en la seua seu de la plaça d'Amèrica, on estaran la presidenta del partit i candidata a la presidència de la Generalitat, Isabel Bonig, junt amb altres dirigents del partit.

Compromís ha tornat a triar la seua seu de la plaça del Pilar de València, on entre les huit de la vesprada i les onze de la nit atendrà els mitjans de comunicació en una sala de premsa habilitada per a aquest fi, i a partir de les 23 hores hi haurà intervencions polítiques en un escenari situat en la plaça.

Ciutadans ha optat per reunir-se a l'Hotel Sorolla, situat enfront del Palau de Congressos de València, on es concentraran el candidat a la presidència de la Generalitat, Toni Cantó, i la resta de candidats i militants del partit.

La coalició Unides Podem-EU, liderada per Rubén Martínez Dalmau, ha optat per seguir el desenvolupament de la nit electoral en la seu local de Podem a València, La Morada, situada al carrer Cadis.

next