Les sigles d'Esquerra Unida es queden fora del nom del grup parlamentari d'Unides Podem

El candidat a la Presidència de la Generalitat de la confluència, Rubén Martínez Dalmau, serà el síndic de la formació a les Corts
23 maig 2019 13:51h
Unides Podem ha sigut l'últim grup a constituir-se. / PODEM

VALÈNCIA. La denominació del grup en les Corts de la coalició Unides Podem-EUPV serà finalment Unides Podem segons consta en l'escrit de constitució del grup parlamentari que s'ha presentat aquest dijous en el registre de la cambra autonòmica.

L'escrit, signat pels huit diputats que conformen aquest grup parlamentari, també assenyala que el portaveu serà el candidat a la Presidència de la Generalitat i cap de llista per Alacant, Rubén Martínez Dalmau. Les portaveus adjuntes seran Rosa Pérez Garijo, número dos per València, i Pilar Lima, cap de llista per aquesta circumscripció.

Unides Podem ha sigut l'últim grup a constituir-se en aquesta desena legislatura de les Corts, atés que els altres cinc grups parlamentaris ja havien comunicat la seua constitució a principis d'aquesta setmana.

Martínez Dalmau ha manifestat que el grup constituït aquest dijous, format per diputats de Podem i d'Esquerra Unida, "serà necessari per a una legislatura de transformació que garantisca el canvi". 

"Hem arribat ací per a fer les coses de manera diferent, per a millorar la vida dels valencians i valencianes", ha destacat Dalmau, qui ha assegurat que aquest grup parlamentari serà "el pilar del canvi cap a unes condicions de vida dignes".

next