El sindicat d'actors recupera els premis de l'audiovisual i el doblatge en el seu 30é aniversari

El col·lectiu d'intèrprets professionals lliura a Àngela Castilla el Premi Narcís, en homenatge a la seua trajectòria 
5 març 2019 16:26h
Els guardons es lliuren el proper 26 de març a l'Espai Rambleta. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. La del 26 de març serà una nit de festa per al sindicat d'Actors i Actrius Professionals Valencians, ja que es lliuraran els Premis AAPV 2019, se celebrarà el Dia Mundial del Teatre i serà el 30é aniversari del col·lectiu. La gala tindrà lloc a l'Espai Rambleta i serà dirigida per Mertxe Aguilar. 

El Premi Narcís enguany és per a Àngela Castilla, en reconeixement pel seu treball interpretatiu, ha informat AAPV en un comunicat. Junt amb aquest guardó honorífic, també es lliuraran els Premis AAPV a les millors interpretacions masculina i femenina d'audiovisual, doblatge i teatre. 

El llistat de nominats ha sigut confeccionat a través de les propostes i posteriors votacions dels actors i actrius afiliats. Així, pel que fa a la millor interpretació d'audiovisual, han sigut nominats Pilar Almeria i Sergio Caballero pel paper que fan cadascú d'ells en La Vall, la primera sèrie de ficció que ha emés À Punt; Verònica Andrés, per la seua actuació en Açò és un destarifo, l'espai d'esquetx d'humor de la televisió pública; Cristina Garcia, Carles Alberola i Alfred Picó, pels papers de M'esperaràs?, la pel·lícula dirigida per Carles Alberola; Pepa Juan, per l'actuació en el film Formentera lady, i Pau Gregori, per la seua participació en la cinta Paella today.

Quant al doblatge, opten als premis Mari Giner, per El diari de Bita&Cora; Pilar Martínez i Paco Alegre, per Amor; Amparo Mayor, per Elsa i Fred; Iolanda Muñoz, per Les dones de Bletchley; Carles Montoliu i Miquel Viñoles, per Visca el Rei Julien, i Francesc Anyó, per Dos amants.

D'altra banda, els nominats de teatre són Resu Belmonte, per Joc de xiquetes; Empar Canet i Enric Benavent, per Faust; Vanessa Cano, per Per davant i per darrere; Sergio Caballero, per Carinyo; Josep Manel Casany, per Nadal a casa els Cupiello, i Bruno Tamarit, per Cuzco.

Per últim, opten als premis revelació Lucia Aibar, Maria Caballero, Laura Pellicer, Emili Chaqués, Jorge Valle i Guille Zavala.

next