El sindicat SF-IV desconvoca la vaga de metro prevista per a l'1, 2 i 3 de març

Els treballadors d'FGV han estat fent aturades des d'abans de Nadal per a protestar perquè l'engegada del servei de transport nocturn havia començat sense un augment de plantilla
1 març 2019 10:52h
L'empresa i els quatre sindicats majoritaris (UGT, CCOO, SIF i SCF) ja havien arribat a un preacord. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El Sindicat Ferroviari (SF-IV) ha decidit desconvocar les aturades previstes per a aquest cap de setmana en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), però mantindrà els previstos fins al 31 de març, després del rebuig en assemblea del preacord aconseguit amb la Direcció.

En un comunicat, el sindicat ha informat que durant l'assemblea d'afiliats celebrada dijous es va considerar "insuficient" el preacord aconseguit. 

Per a prosseguir amb la negociació s'ha decidit desconvocar les aturades dels dies 1, 2 i 3 de març de la vaga convocada en Ferrocarrils de la Generalitat. No obstant això, es mantenen la resta d'aturades convocades fins al 31 de març després del rebuig en assemblea del preacord aconseguit amb la direcció. 

L'empresa i els quatre sindicats majoritaris (UGT, CCOO, SIF i SCF) ja havien arribat a un preacord que vincula durant un període de cinc anys un increment del 2% anual de les taules salarials a l'augment de l'eficiència en el treball i la setmana passada els treballadors d'FGV van aprovar eixe preacord amb un 80% dels vots a favor.

FGV i aquests quatre sindicats van quedar pendents de negociar la metodologia, els indicadors i els objectius finals que serviran per a avaluar la productivitat a través d'una comissió i d'un auditor intern.

next