Sis detinguts amb prop de 200 dosis de drogues al barri de Velluters

Dos dels traficants es troben hospitalitzats després d'ingerir les substàncies en el transcurs de l'operació de la Policia Local
25 febrer 2019 12:00h
L'edil Anaïs Menguzzato ha recordat que la Policia Local fa any i mig que està realitzant una actuació transversal al barri de Velluters. / COENTOR

VALÈNCIA. Aquest cap de setmana sis persones han sigut detingudes per tràfic de drogues en una operació efectuada per la Policia Local de València (PLV) al barri de Velluters, concretament al carrer de Viana. Durant el transcurs de l'operació, els traficants van ingerir les dosis que portaven i s'estima que podria haver-hi fins a 200 dosis de cocaïna o heroïna. 

Una vegada detinguts, els traficants van ser traslladats a l'Hospital General, on se'ls van realitzar les ecografies pertinents. Fins aquest dilluns al matí s'han detectat 100 dosis i ara Sanitat haurà de determinar mitjançant anàlisis si es tracta d'heroïna o de cocaïna. La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha explicat que les dosis podrien arribar a les 200, segons les ecografies, però que els detinguts encara no han evacuat totes les bosses.

Així mateix, l'edil ha exposat que dos dels detinguts continuen aquest dilluns a l'hospital, mentre que els altres quatre es troben ja en disposició judicial. "Aquesta operació ha sigut possible gràcies a un gran treball que ha fet la PLV, que fa setmanes que treballa conjuntament amb el veïnat", ha indicat Menguzzato, qui ha agraït la col·laboració del veïnat del barri en l'operació policial. "Esperem que cada vegada hi haja menys eixa sensació d'inseguretat que genera el tràfic de drogues", ha dit la regidora. 

L'edil també ha recordat que la Policia Local fa any i mig que està realitzant una actuació transversal al barri de Velluters. Així, la regidora ha recordat algunes de les accions efectuades, com ara el tancament dels locals dels carrers de Viana o Rellotge Vell, on "s'exercia la prostitució i es traficava", o la desocupació d'edificis. 

next