Sis ferits en l'incendi d'una embarcació al Club Nàutic de Benicarló

El vaixell ha eixit a navegar al matí i ha començat a calar-se foc quan encara es trobava dins del port  
16 agost 2019 13:14h
L'embarcació ha quedat "totalment arrasada" i les flames han afectat un altre vaixell que estava amarrat. / DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

VALÈNCIA. Sis persones han resultat ferides com a conseqüència d'un incendi, aquest divendres, en una embarcació d'esbarjo al port del Club Nàutic de Benicarló (el Baix Maestrat), segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i del Consorci Provincial de Bombers.

Des del Club Nàutic de Benicarló han detallat que l'embarcació afectada és una motora d'uns cinc metres de llarg que ha eixit a navegar al matí i, mentre es trobava encara dins del port, s'ha calat foc per causes no precisades. L'embarcació ha quedat "totalment arrasada" mentre que les flames han afectat un altre vaixell que estava amarrat.

El CICU ha rebut la trucada d'auxili al voltant de les 11.00 hores i de forma immediata han desplaçat fins al lloc dels fets dos SAMU, dues Unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) i un helicòpter.

El Consorci de Bombers, que ha indicat que diversos dels afectats estaven en l'aigua, ha enviat dues dotacions del parc del Baix Maestrat per a atendre el foc de l'embarcació d'esbarjo. L'incendi s'ha donat per extingit a les 11.50 hores. En el dispositiu han participat també agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local.

next