Denunciades sis persones pel boicot a la pel·lícula 'Mientras dure la guerra' a València

Ultres d'España 2000 van boicotejar la projecció de l'últim film d'Amenábar cridant "España, una, grande y libre"
4 octubre 2019 16:51h
La Policia Local ha informat a EFE que, després de l'incident, que es va produir en la sessió de les 20.35h, han sigut denunciades sis persones. / FB E2000 VALENCIA

VALÈNCIA (EFE). La Policia Local de València ha denunciat sis persones per pertorbació de l'ordre públic després que aquest dijous accediren a una sala de cinema en la qual es projectava l'última pel·lícula d'Alejandro Amenábar, Mientras dure la guerra, proferint crits d'"España, una, grande y libre", "viva España" o "viva Cristo rey".

La pàgina de Facebook España 2000 Valencia ha publicat el vídeo dels fets, en el qual es veuen diverses persones irrompent a la sala i com despleguen davant de la pantalla una gran bandera d'Espanya amb el lema 'Únete a la resistencia' just a l'inici de la projecció de la pel·lícula. Alguns espectadors demanaven silenci i d'altres van marxar del cinema.

Per això, la Policia Local ha informat a EFE que, després de l'incident, que es va produir en la sessió de les 20.35h, han sigut denunciades sis persones.


agermana't

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next