"Sois escoria": les seus del PPCV i del PSPV a València desperten amb pintades 

Missatges com "Vendéis vuestra patria al capital" han aparegut en la seu dels populars a la plaça d'Amèrica, mentre que la dels socialistes ha començat el dia amb un grafit que els acusa de "Vende obreros" 
8 novembre 2019 10:38h
Els autors han utilitzat aerosols de color roig i negre per a retolar les parets. / PSPV-PSOE

VALÈNCIA. Les seus del PPCV i del PSPV a la ciutat de València han començat el dia amb pintades en color roig i negre. En la seu dels populars es pot llegir "Vendéis nuestra patria al capital, sois escoria" i, en el cas dels socialistes, "Contra vuestra traición, nuestra organización" i "Vende obreros, sois escoria". 

Els autors han utilitzat aerosols de color roig i negre per a retolar les parets, les portes i el sòl dels portals que donen accés a les dues seus, la del PPCV a la plaça d'Amèrica i la del PSPV a l'avinguda de l'Oest.

Segons ha denunciat el secretari d'Organització del PSPV, José Muñoz, al seu perfil en Twitter, "aquesta nit els violents han atacat la nostra seu, però els advertim que cap amenaça ens farà callar". "Des del PSPV-PSOE fem una crida a la convivència i a la defensa de la democràcia. Els nostres valors democràtics venceran els violents", ha agregat.

En declaracions a EFE, Muñoz ha informat que la propietat de l'edifici està comprovant els enregistraments de les càmeres de seguretat situades a l'entrada de l'edifici i ha anunciat que el partit denunciarà els fets davant la Policia Nacional. Igualment, fonts del PP han informat que la propietat de l'edifici en el qual se situa la seua seu també adoptarà mesures similars.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next