Stadler València es presentarà a tots els concursos de Renfe "amb les cartes que siguen necessàries"

El director general de l'empresa assegura que compten "amb un bagatge tecnològic i amb una experiència molt importants"
29 maig 2019 18:03h
L'empresa té 8.000 vehicles distribuïts en 40 països. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Stadler València es presentarà a "tots" els concursos que ha llançat Renfe per a renovar i augmentar la seua flota de trens i, encara que encara no ha decidit si ho farà en solitari o aliant-se amb una altra companyia, sí que té clar que jugarà amb totes les cartes necessàries" per a posicionar-se tan bé com siga possible.

Així ho ha avançat aquest dimecres el president de la companyia, Íñigo Parra, durant un recorregut per la seua fàbrica d'Albuixec en el qual s'ha mostrat molt "satisfet i content" que "el mercat espanyol haja fet un salt qualitatiu important en la petició de material", cosa que al seu entendre "era molt necessària".

Parra ha destacat que, "per primera vegada en la història d'Stadler, podrà participar amb un bagatge tecnològic i experiència molt important".

Amb més de 8.000 vehicles distribuïts en més de 40 països al llarg del 2018, el president d'Stadler València confia que la "tecnologia i experiència" de la fàbrica li permetrà posicionar-se "molt bé". La seua intenció és "participar en tots els concursos" i "intentar guanyar els màxims possibles", ha conclòs.

next